Вечерва се огласи Миа Костова: Знам кој е контактот, официјално сумkoвид позитивна, се гледаме за едно 20 дена по улици

Чисто совесна иако знам дека ќе има многу од оние кои ќе искоментираат ‘ако, така и е’ иако за воља на вистината знам кој е контактот кој се случи во неделата и не е никако поврзан со групирањето и журките .

Откако бев известена ги откажав сите претстојни состаноци , фризери и салони, не сум била во контакт со ниту еден од моите соработници па ни пријатели.

Така што, сметам дека од мене повеќето се бе збедни.

Официјално сум ко вид позитивна.

Ви благодарам за разбирањето и за пораките, се гледаме за едно 20 дена по улици, а на социјални мрежи ќе броиме заедно. Чувајте се – Напиша Миа Костова на нејзиниот фејсбук профил: