ВИДЕО: Никола Димитров доби торта во Берлин, а и му се погоди

Никола Димитров е во Берлин, а таму доби торта подарок, а сето тоа го фати и камерата, каде е објавено и на неговата страница. Димитров напиша: Роденденски пречек во Берлин со европска торта од мојот и нашиот пријател, државниот министер на Германија за Европа, Михаил Рот ПС. Не е тешко да се погоди мојата желба – Видео во продолжение: