ВИДЕО: Ерген почна да ја фаќа Рада Манојловиќ за нозете, па пејачката изненади со реакцијата, еве како реагираше

Рада Манојловиќ постојано има настапи, а на дел од нив понекогаш може да се случат непр ијатни работи, како што тоа беше завчера. Пејачката имаше настап на кој се појави проблем, односно едно момче почна да ја до пи ра по нозете, но Манојловиќ остана мирна и целата ситуација заврши на шега. Нема доп ирање, нема доп ирање на бина, покажуваше Рада со прстот, а момчето се откажа од таа намера. Видео од моментот во продолжение: