ВИДЕО: Ечат македонски песни на плоштадот во Скопје

Одручеква, македонските херои слетаа на аеродромот во Скопје, по што тргнаа кон плоштадот, каде што навивачите се подготвени да ги поздрават своите омилени ѕвезди. Навивачите полека почнаа да се собираат на плоштадот Македонија во Скопје, каде што треба да пристигнат македонските фудбалери кои изборија место во финалето на баражот за пласман на Мундијалот во Катар. Погледнете на видеото како изгледа атмосферата на плоштадот Македонија. Сител видео во продолжение: