ВИДЕО: Жена прекина прес-конференција со фотографија од Ле Пен и Путин во Cрце

Денеска пресот на кандидатката за претседател на Франција, Марин Ле Пен беше прекината од една жена. Жена со фотографија од Ле Пен и Путин во срце ја прекина конференцијата за момент, по што интервенираше обезбедувањето. Ле Пен ја поддржува политиката на Путин и најави дека ќе излезат од НАТО ако победи на изборите. Видео во продолжение: