ВИДЕО: Новинари влегоа во штабот на батаљонот A3OB во Мариупол, каде снимија репортажа директно од седиштето

Новинарот Џон Марк Дуган заедно со неговиот колега Никита, влегоа во седиштето на батаљонот во градот Мариупол. Тие снимија 15 минутна репортажа, погледнете ја во продолжение: