ВИДЕО: Ќе ви го стопли срцето, 3оолошката го објави слатко мало лавче

Пред caмо неколку дена се родија три мали лавчиња во скопската Зоолошка градина, тоа по повеќе од 20 години. Зоолошката градина во Скопје на социјалните мрежи ги поздрави со едно слатко видео од лавче и им посака убав викенд на граѓаните. Градот Скопје ги известува сите љубители на животни и посетители на ЗОО – Скопје, дека во идниот период ќе имаат прилика да учествуваат во давањето имиња на трите лавчиња. Видео во продолжение: