Наместо апанажа, екс-пратениците да си ги земе Заев во Мамас да му лупат пиперки

Наместо апанажа, на екс-пратениците ќе им се понуди работно место во јавна администрација. Чекајте бе кл ошари. Нели пред секои избори се фалите дека кандидирате успешни и докажани личности што ќе ја однесат земјава напред. Ова се тие?! Овие несп особниве да си најдат работа после цел мандат крв ничко ци цање на буџетот? Шо не си ги земе Заев во Мамас да му лупат пиперки? – Гласи статусот на Иљче Затаракоски на неговиот фејсбук профил: