Нови мерки за коронавирусот веќе од утре е можно, министерот кажа што ќе не очекува од утре за Сител телевизија

Вечерва министерот за Здравство, Венко Филипче ексклузивно за Сител телевизија кажа многу детали за тоа што се случува сега во државата, а што може да се очекува и во текот на утрешниот ден, каде што ќе се разгледуваат нови мерки кои треба да ги донеси комисијата. Во продолжение неговото целосно гостување во вестите на Сител, видео: