Се огласи премиерот Заев, ги добил резултатите од тестот за коронавирусот и ги соопшти на своите фанови преку својата страница

Зоран Заев се огласи преку статус, каде пишува: Денеска го добив резултатот од тестот за KOBИД-19 и тој е негативен. Многу е важно сите до еден да го чуваме сопственото здp aвје и здp aвјето на сите други околу нас. Со целосно почитување на мерките и препораките секој од нас може да даде придонес за јавното здpa вје. Да носиме заш титни маски, да држиме физичка дистанца, да ги избегнуваме големите групни настани и на тој начин заеднички ќе ја добиеме бит kата со KOBИД-19.