Филипче вечерва со пpeпopака: Пoгледнeте како се одвиваше поставувањето

Министерот за Здравство, Венко Филипче вечерва на својата фејсбук страница објави видео од поставувањето на монтажниот објект, каде и во опис напиша: За помалку од две недели го поставивме монтажниот објект на Kлиниката за пулмо логија и алер гологија. Кон средината на август објектот ќе биде целосно готов за прием на пациенти. Погледнете како се одвиваше поставувањето: