ФОТО: Голем повод за славење во домот на Сашко Коцев, честитки стигаат од сите страни

Сашко Коцев, популарниот македонски актер ретко споделува фотографии поврзани со неговата пp иватност, на социјалните мрежи. Но, вчера тој и неговата сопруга имаа голема причина за славење, а тоа е годишнина од брак. Во таа чест тој објави фотографија од својата свадба на Фејсбук. 22.09.12 – 22.09.20, напиша тој покрај фотографијата, а под објавата се нижеа честитки на нивна сметка. фото: