ФОТО: Еве каков имот има пратеникот Тимчо Муцунски

Новиот пратеник Тимчо Муцунски од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во анкетиниот лист доставен до Државната комисија за спречување на комисијата не пријавил стан, пишува Прес24. Но, во неговиот анкетен лист може да се видат два автомобили, едно ауди кое се води како заеднички имот и еден фолксваген буба на име на неговата сопруга. Освен тоа, тој и депозит од 3.000 евра во Халк Банка. ИзворПрес24, фото: