ФОТО: Мелита на семеен одмор во Охрид, позираше со својот татко

Поранешната водителка Мелита Ракикевиќ топлите денови ги поминува во Охрид, како и мноумина македонци и македонки.

Таа според фотографиите објавени на социјалните мрежи таму е со своето семејство.

Таа за првпат пред своите следбеници покажа како изгледа нејзиниот татко, иако тој не многу сакаше да се фотографира, но таа успеа да фати некој кадар со него и да го објави на своите стори, пишува Прес24, фото:

Мелита фотографии на стори од инстаграм: