ФОТО: Патување и запросување на Босфорот, Лабунски ја побара раката на својата сакана

Имаме pомантично патување и запросување на Босфорот, тоа е кога Адам Лабунски ја побара раката на својата сакана, а фотографиите од моментотги сподели со фановите.

Имено, Адам Лабунски, на јавноста е познат по неговото учество во регионалните музички шоу Пинкови ѕвезди и Ѕвездите на Гранд, ја побара раката на својата девојка Џејлана Дачиќ.

Инаку, запросувањето се случи на Босфорот на нивното романтично патување во Истанбул кое Адам очигледно добро го испланирал.

Тој момент беше овековечен и со видео снимка и неколку фотографии кои се најдоа на профилот на пејачот.