ФОТО: Само весело да е и покрај забpaната утрово свадба во Велес

Утринава во Велес се случи свадба и покрај забpaната за овакви собири и настани, пренесува Велес 365.

Комисијата за ЗБ смета дека е премногу рано за организирање свадби. Но, ниту ова, ниту тоа што вчерашниот ден беше рекорден по бројот на нови случаи не ги поколеба велешани да организираат веселба.

Американскиот Институт за здравствени мерења при Универзитетот Вашингтон предвидува 1800 мp тви во Македонија до ноември доколку не се почитуваат и заострат мерките.

Фото/Видео/Велес365.