ФОТО: Coн на секоја девојка, Лила го покажа новиот гардеробер од секој агол, а пред него имаше и маченце

Популарната македонска водителка Лила Филиповска со секоја своја објава на социјалните мрежи привлекува внимание.

Така се случи и сега, кога таа на Инстаграм го објави и својот гардеробер, за кој може да се рече дека е сон за секоја жена.

Погледнете го домашниот моден рај на Лила.